TIDER FÖR VISNINGAR OCH FÖREDRAG

09.45 Frisöreventet öppnar

10.50 Plan 2. Team Headbrands med Ari Koponen

Head Brands är stolta över att kunna presentera något helt unikt och annorlunda. På scenen kommer vi att ha tio svenska världsartister, som alla skapat nya digitala utbildningar för er. För första gången någonsin skall ni få ett smakprov på vår digitala utbildningsplattform Creative LAB.

11.25 Plan 1. Cabello med Elias Habibson

Elias är en meriterad och prisbelönt frisör och barberare som var först i Sverige med att få mästarbrev som barberare och har bland annat vunnit titlar såsom International Visionary Award Finalist London 2016, Battle of Barbers Finalist 2017, & Stockholm Hair Open 2008 (silvermedalj) för att nämna ett fåtal. Elias presenterar en färgstark och inspirerande visning med både högt och lågt tempo där han tar med er till världen av men´s grooming.

I en färgexplosion visar Elias bredden på men´s grooming från vardagen till catwalken i en mix där han jobbar med inspiration av hur barbering ser ut i andra länder och kontinenter, modern barbering, old school barbering, & creative barbering.

12.10 Plan 2. Eleven Australia

Det är en nöje för oss att resa till Sverige för att avnjuta Malmö Frisör Event tillsammans med Session Map familjen och hela Sveriges frisörer. Vår Europeiska Superstar och Australiensare Melvin Royce Lane (Global Education Ambassador) kommer bjuda på en mix från ELEVEN Australia. Han får sällskap av den talangfulle Rasmus Karlbom (Utbildare i Sverige) och kommer visa er allt ifrån Utbildning, Eleven Australia Colour och senaste looks från Melbourne Fashion Festival där ELEVEN AUSTRALIA var Official Hair Partner.

12.45 Plan 1. Framtidens salong med Hillörn, Abrilin & Schlingmann

Frisör och skönhetsbranschen är en framtidsbransch. I en tid då allt digitaliseras värderas fysiska möten och upplevelser allt högre. Den oväntade trion spånar om framtiden och hur man genom upplevelser, värdskap och ledarskap skapar ett hållbart och lönsamt företag.

13.35 Plan 2. Paul Mitchell

Carina Hökeroth har för Paul Mitchell gjort visningar i Las Vegas, Madrid och England, samt runt om i Sverige. Med ett exceptionellt öga för färg och form kommer hon verkligen att inspirera.

14.10 Plan 1. mr Smith

Pia Tidholm Carstens är från Göteborg och hon vann Avantgard i Årets Frisör 2020.Hon har arbetat på Fashion Week i New York, London, Paris och Milano och brinner för Mr:Smith och att skapa hår med texture.

15.00 Plan 2. Team Wella

VISION By Dani Abunar. Dani Abunar , Wella Creative Artist, kommer ge er sin vision av de senaste trenderna inom klipp, färg och styling. Dani har titlar som bla. Världsmästare, Europamästare och Årets Frisör! Missa inte att se denna kreatör tillsammans med sitt team från Salong Victor Noblesse i sitt rätta element – en show ni sent ska glömma!

15.50 Plan 2. Larsson & Lange för Redken

Creative Directors Jesper & Jesper har med sin samlade erfarenhet från modeveckorna i Europas storstäder skapat sitt koncept, Neutralist. En flört med skandinavisk design, smak och stil sätter färgtonen för visningen där de knyter samman mode- och frisörindustrin. Något de tror är framtiden på salongerna.

16.30 Plan 1. Noberu. Iman Khalaf & Carolina Carlén gör en herrvisning med fokus på återvinning

Alla gör vi medvetna och omedvetna val och hållbarhet är en viktig del av vårt arbete. Att arbeta med hållbart mode är en otroligt viktig och central del av mitt arbete.

Den 20 november kommer jag och Årets Barberare, Carolina Carlén att göra finalvisningen för Noberu på Frisöreventet 2021 på Clarion Malmö Live. Jag har bestämt mig för att avsluta 2021 precis som jag vill starta 2022, med att vi skall göra medvetna val och arbeta för en hållbarare utvecklig inom skönhetsbranschen.

Därför kontaktade jag Stadsmissionen i Malmö och alla kläder som modellerna kommer att bära den 20 november kommer från just Stadsmissionen. På detta sätt gör vi inte bara ett miljöval, utan också vi supportrar även deras arbete för utsatta människor. Vi behöver alla arbeta för en hållbarare utveckling!Apropå hållbarhet så kanske vi även återanvänder gamla frisyrer också under visningen”.

17.15 Frisöreventet stänger

ALLT DETTA INKLUSIVE FREDAGEN FÖR ENDAST 695:- EXKL. MOMS

20.30 Stor Branschgala

(BILJETTER KÖPES SEPARAT)